Gorenje novosti

Slovenski proizvođač kućanskih aparata Gorenje, kompanija je koja na tržištu djeluje već 66 godina i jedna je od najpoznatijih kompanija s naših prostora.

Tvrtka Gorenje može se pohvaliti s više od 150 patentiranih inovacija te brojnim uglednim međunarodnim nagradama iz područja dizajna. Priznanja  ostvarena zahvaljujući uspješnim linijama kućanskih aparata nastala su u suradnji s najvećim svjetskim dizajnerskim imenima današnjice.

Gorenje se ističe snažnim obiteljskim vrijednostima, čije su temelje gradile generacije koje su shvaćale važnost funkcije i estetike, ali i topline doma. Zahvaljujući pametnim rješenjima, efikasnosti i odličnim performansama, sve kućanske obaveze postaju lakše i jednostavnije.

Ljubav prema dizajnu i velika želja za stvaranjem jedinstvenih i personaliziranih proizvoda, potaknula je Gorenje u partnerstvima sa zvučnim imenima.  Na listi uspješnih suradnji nalaze se: Pinifarina, Ora-Ϊto svjetski poznat francuski dizajner mlađe generacije, kuća  Swarovski te dizajnerske ikone današnjice Karim Rashid i Philippe Starck.

Pročitajte vijesti o najnovijim proizvodima i uspjesima Gorenja.

Posljednje novosti