Gorenje neprestano osluškuje želje svojih korisnika i prepoznali smo potrebu za online destinacijom s korisnim informacijama i receptima za jednostavniji život. Radost Kuhanja je online kuharica i pomoćnicu s korisnim savjetima za kućanstvo.

Ulaskom u Gorenje online oazu ostavljate ubrzani svijet iza sebe i činite promjenu koja svakodnevne zadatke čini lakšima, jednostavnijima i ugodnijima. Pritom uz pomoć Gorenja ostavljate prostor za kvalitetniji, ispunjeniji i zdraviji život.

 

Pomozite nam u kreiranju sadržaja, a mi vas nagrađujemo

Volite kuhati i smišljati vlastite recepte? Podijelite recepte s nama i osvojite vrijedne nagrade!

Registracijom na stranicu Radost Kuhanja, otvara vam se mogućnost sudjelovanja u kreiranju sadržaja. Postavite svoje recepte s fotografijama kako biste drugim korisnicima dali zanimljive ideje i savjete.

Svaki mjesec imate prilike sudjelovati u nagradnom natječaju s određenom temom. Postavljanjem recepta koji odgovara temi možete osvojiti kotizaciju za kulinarsku radionicu u Kuhaoni. Na radionici ćete upoznati druge kreativce i naučiti nešto novo, a čeka vas i iznenađenje iz bogatog asortimana Gorenje malih kućanskih aparata.

Opće odredbe
Ovim se pravilima određuju pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju koji organizira Gorenje Zagreb d.o.o., Slavonska avenija 26/4, 10000 Zagreb, (u nastavku: organizator).

Trajanje nagradnog natječaja
Nagradni natječaj traje od 20.11. do 30.11. na stranici Radost kuhanja (www.radostkuhanja.hr).

Tijek nagradnog natječaja i uvjeti sudjelovanja
Za sudjelovanje u nagradnom natječaju sudionici trebaju na stranicu Radost kuhanja postaviti recept i originalnu fotografiju uz recept  klikom na POŠALJI RECEPT . Fotografija mora biti autorsko djelo i ne smije biti kopirana ili skinuta s interneta. Može biti slikana fotoaparatom i mobitelom.
Tema nagradnog natječaja je božićni menu. Nagrađujemo najkreativnije recepte, a ocjenjivat će se originalnost recepta, fotografija i tematika.
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe koje su državljani Republike Hrvatske te su registrirani na stranici Radost kuhanja. Nakon objave, dobitnici će biti kontaktirani od strane organizatora.

Svaka osoba ima pravo sudjelovati više puta, ali ima pravo na samo jednu nagradu. Organizator pridržava pravo ukloniti neprimjereni ili uvredljivi sadržaj. Autoru takvog sadržaja onemogućit će se daljnje sudjelovanje u nagradnom natječaju. Moguće troškove sudjelovanja (pristup internetu) snose sudionici nagradnog natječaja. Smatra se da svaki sudionik sudjelovanjem  potvrđuje da je upoznat s ovim pravilima nagradnog natječaja i uvjetima sudjelovanja u nagradnom natječaju. U nagradnom natječaju ne smiju sudjelovati zaposleni u tvrtki organizatora, zaposleni u tvrtkama koje na bilo koji način sudjeluju u izvedbi nagradnog natječaja ili su na bilo koji način povezani s poslovanjem organizatora. Maloljetnici nemaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju. U slučaju da se, unatoč ovim pravilima, maloljetna osoba prijavi za sudjelovanje u nagradnom natječaju, a kasnijom provjerom podataka bude ustanovljeno da ne udovoljava uvjetu godina iz ovih pravila, njezin rezultat bit će proglašen nevažećim te će se ponoviti izbor najkreativnije fotografije.

 

Nagrada

6 kotizacija za 1 osobu za sudjelovanje u kulinarskoj radionici na temu „Blagdanska čarolija“ u Kuhaoni 4.12.2017. od 17 do 20 h.
Sudionike radionice očekuje i nagrada iznenađenja iz bogatog asortimana Gorenje malih kućanskih aparata.

 

Odabir, objava i obavještavanje nagrađenih

Organizator će 1.12.2017. proglasiti pobjednike natječaja na stranici Radost kuhanja. Pobjednici  moraju u roku dva dana potvrditi svoj dolazak na radionicu. U slučaju da dobitnik organizatoru ne potvrdi dolazak, izgubit će pravo na nagradu, a nagrada će se ponovnim odabirom dodijeliti autoru ili autorici iduće najkreativnije fotografije. U slučaju da poslani osobni podaci dobitnika nisu potpuni, organizator može odbiti dodijeliti nagradu.

 

Preuzimanje nagrade

Dobitnik ili dobitnica su dužni doći na mjesto održavanja radionice o vlastitom trošku.  Radionica se održava u Zagrebu 4.12.2017. od 17 do 20 h.

 

Sigurnost podataka

Sudionici nagradnog natječaja ovlašćuju organizatora da do opoziva sudionika obrađuje osobne podatke sudionika natječaja u svrhu obavještavanja o nagradnom natječaju i u marketinške svrhe organizatora nagradnog natječaja. Organizator se obvezuje da osobne podatke neće slati trećim osobama, osim ako je to potrebno radi provođenja nagradnog natječaja.

 

Odgovornost

Organizator ne preuzima odgovornost za:

– bilo kakve posljedice nastale uslijed pogrešne upotrebe ili zloupotrebe uvjeta nagradnog natječaja od strane sudionika u nagradnom natječaju ili trećih osoba,

– neželjene posljedice koje su sudionici pretrpjeli zbog sudjelovanja u nagradnom natječaju,

– (ne)funkcioniranje internetske mreže te posljedice (ne)funkcioniranja, bez obzira na razloge (ne)funkcioniranja,

– (ne)točnost podataka koje pošalju sudionici u nagradnom natječaju.

 

Organizator se obvezuje da će podatke obraditi i čuvati u skladu s važećim propisima i zakonima

 

Završne odredbe

Sudionici nagradnog natječaja odriču se prava na bilo kakve pritužbe protiv organizatora povezane sa sudjelovanjem u nagradnom natječaju (npr. u vezi s troškovima sudjelovanja, onemogućivanjem sudjelovanja u nagradnom natječaju u skladu s uvjetima sudjelovanja). Sve pritužbe i reklamacije sudionika natječaja rješava organizator. U slučaju da su pritužbe utemeljene, organizator se obvezuje da će ih riješiti u najkraćem mogućem vremenu i o tome obavijestiti sudionika natječaja. U slučaju spora nadležan je Općinski sud u Zagrebu. Organizator pridržava pravo promjene pravila i uvjeta sudjelovanja u nagradnom natječaju. O svim promjenama i novostima organizator će sudionike obavijestiti na stranici Radost kuhanja. Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći.

20.11.2017.

Gorenje Zagreb d.o.o., Slavonska avenija 26/4, 10000 Zagreb

 

Dobitnici:

Ino

Monika Vladović

Katrinček

Ksenija Štivičić

Matilda Caleta

Mirjana

Recepti