Gorenje kuhaonice

Iz mjeseca u mjesec kuhamo, stječemo nova kulinarska znanja i družimo se. Veseli nas dolazak novih ljudi, ali i povratak Kuhaona veterana :). Dijelite s nama svoje recepte za ukusne obroke i za pojednostavljenje kućanskih poslova i imat ćete priliku sudjelovati u Gorenje kuhaonici.

Pomozite nam u kreiranju sadržaja, a mi vas nagrađujemo

Volite kuhati i smišljati vlastite recepte? Podijelite recepte s nama i osvojite vrijedne nagrade!

Registracijom na stranicu Radost Kuhanja, otvara vam se mogućnost sudjelovanja u kreiranju sadržaja. Postavite svoje recepte s fotografijama kako biste drugim korisnicima dali zanimljive ideje i savjete.

Svaki mjesec imate prilike sudjelovati u nagradnom natječaju s određenom temom. Postavljanjem recepta koji odgovara temi možete osvojiti kotizaciju za kulinarsku radionicu u Kuhaoni. Na radionici ćete upoznati druge kreativce i naučiti nešto novo, a čeka vas i iznenađenje iz bogatog asortimana Gorenje malih kućanskih aparata.

Održane kuhaonice

Kuhaonice u najavi

Kuhamo u:

© Radost kuhanja

Design, development & copyright by

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Zatvori