Tradicionalni recepti

Čobanac

Slavonski čobanac treba sadržavati barem dvije vrste mesa.

Pašticada

Kraljica dalmatinske kuhinje.

Slatka savijača od sira

Ukusan desert od svježeg voća.

Piroške od kupusa

Zdrave piroške poslužite kao prilog mesu ili ribi.

Miješana pizza

Kraljica talijanske kuhinje.

Fine lazanje s mljevenim mesom

Recept s kojim ne možete pogriješiti.

Ukrajinska sarma

Holupci je ukrajinski naziv za sarmu.

Grčka musaka

Fina musaka s nešto drugačijim izborom mesa.

Quiche Lorraine

Francuska pita od prhkog tijesta.

Švapski kolač od trešanja

Tradicionalan recept za brz i ukusan desert

Yorkširski puding

Kušajte slano englesko jelo.

Orehnjača

Omiljenji desert u kontinentalnim dijelovima Hrvatske.

© Radost kuhanja

Design, development & copyright by

Korištenjem ove stranice, prihvaćate korištenje kolačića (cookies). Opširnije

Postavke kolačića na ovoj web stranici postavljene su na "dozvoljeni kolačići" kako bi vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Ako nastavite upotrebljavati ovu web stranicu bez mijenjanja postavki kolačića ili kliknete "Prihvati" u nastavku, pristajete na te uvjete korištenja.

Zatvori